Hozzávalók:
- 50 dkg gluténmentes darált keksz (pl. Gullón édes keksz vagy Mester család keksztekercs por)
- 2 evőkanál natúr kakaópor
- 20 dkg porcukor/ xilies porcukor
- vaníliás cukor vagy xilites
- 3 dl tej / kókusztej
- rum aroma
- Krémhez
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg porcukor vagy xilit
- 12 dkg margarin /Vénusz margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit nyújtható masszává dolgozzuk. Alufólián kb. 6-8 mm vastagra nyújtjuk. A gesztenyemasszát áttörjük, a cukorral habosra kevert margarinhoz adjuk. Egyenletesen elterítjük a tésztán és a fólia segítségével szorosan feltekerjük. Megszórhatjuk kókuszreszelékkel, tortadarával, darabosra tört pirított mandulával vagy bevonhatjuk csokoládéval is.
Szeletelés, tálalás előtt hűtőbe tesszük.
Kiváló vendégváró, gyors és finom sütemény rövid idő alatt.